• Apeks XTX40 met DS4 INT
  • Apeks XTX40 met DS4 INT

Apeks XTX40 met DS4 INT

Hoewel de Apeks XTX40 met Ds4 INT een mid-range Apeks-ademautomaat is, wordt deze nog steeds geclassificeerd als een krachtige ademautomaat in onafhankelijke beoordelingen.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Verwacht binnen 5 tot 7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€349,00
Incl. btw

Apeks XTX40 met DS4 INT

Hoewel de Apeks XTX40 met Ds4 INT een mid-range Apeks-ademautomaat is, wordt deze nog steeds geclassificeerd als een krachtige ademautomaat in onafhankelijke beoordelingen. De XTX40 wordt geleverd met alle functies van de zeer succesvolle XTX50 met uitzondering van de instelbare ademweerstandsregeling voor duikers.

Eerste trap Apeks DS4

Uniek overgebalanceerd ontwerp met membraan. Als de duiker afdaalt, zorgt de overbalancerende functie ervoor dat het middelmatige drukgas in de slang sneller stijgt dan omgevingstemperatuur. Dit resulteert in superieure prestaties op diepte.

  • 1 Hoge druk poort
  • 4 Lage druk poorten
  • Een droog systeem uit de omgeving houdt water uit de hoofdveerkamer en voorkomt zo ijsvorming en houdt vervuiling buiten.
  • Voorzien van een Internationaal aansluiting INT

Apeks XTX 40 tweede trap

De XTX40 met Pneumatisch gebalanceerde tweede trap resulteert in een soepele, gemakkelijke ademhaling. De XTX40-waterloosknop groot en gemakkelijk te bedienen. De grote venturi-hendel heeft een zachte rubberen grip, waardoor hij gemakkelijker te vinden en te gebruiken is. 

De Apeks XTX40 tweede trap is gemaakt met actieve bescherming tegen infectie, omdat alle gegoten onderdelen worden geproduceerd met een additief dat MRSA doodt, beschermt tegen E-Coli, bacteriën en schimmels en ook zeer effectief is tegen virussen, schimmels, gisten en algen.

  • Een siliconen uitlaatklep verbetert de ademhalingsprestaties van de regelaar.
  • Het Comfo-bite ™ -mondstuk elimineert vrijwel kaakmoeheid.
  • Een warmtewisselaar (gepatenteerd) die het klepmechanisme omgeeft, verdrijft de kou die wordt veroorzaakt door gasexpansie terwijl de warmte van het omringende water wordt opgevangen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »