• Aria UNO Beschermmasker C-19
  • Aria UNO Beschermmasker C-19
  • Aria UNO Beschermmasker C-19
  • Aria UNO Beschermmasker C-19
  • Aria UNO Beschermmasker C-19

Aria UNO Beschermmasker C-19

Dit Aria UNO beschermmasker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de zorgsector. Dit beschermmasker bedekt het volledige gezicht en heeft een siliconen band.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld is volgende dag bezorgd
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€59,00
Incl. btw

Aria UNO Beschermmasker C-19

Deze speciale editie van het Aria UNO Beschermmasker is voorzien van een adapter waarop een beschermend filter geplaatst kan worden. Dit Aria UNO beschermmasker is ontwikkeld voor gebruik in de zorgsector. Dit beschermmasker bedekt het volledige gezicht en heeft een siliconen band. Het masker is voorzien van een door Oceanreef ontwikkelde en geproduceerde APA adapter. In de APA past een standaard P3 filter (40 mm) en met het bijgeleverde passtuk kan er veilig een standaard beademingsfilter op geplaatst worden. De Oceanreef APA adapter is als enige voorzien van een ventiel, en speciaal geproduceerd door Oceanreef in de strijd tegen Covid-19 (Corona Virus)

De door Oceanreef ontwikkelde APA adapter, is als enige adapter voorzien van een ventiel. Deze "terugslagklep" zorgt ervoor dat het filter beschermt is tegen uitgeademde lucht welke de werking van het filter kan beïnvloeden. Hierdoor blijft de werking van het filter gegarandeerd. Het filter is eenvoudig te verwisselen.

Het Aria UNO Beschermmasker C-19 wordt geleverd met:

  • Aria Beschermmasker (zonder snorkel dus niet te gebruiken voor snorkelen en in 2 maten beschikbaar)
  • De Oceanreef APA adapter met ventiel, afsluitring en passtuk voor een beademingsfilter (22M). De adapter kan ook gebruikt worden voor standaard P3 filters met 40mm draad

Een goede manier om jezelf te beschermen als je in contact bent met andere mensen zoals zorgprofessionals. 

Het masker heeft een CE keurmerk, echter de adapter heeft dit nog niet. Oceanreef is druk bezig om dit keurmerk te verkrijgen, maar gezien de noodzaak van bescherming in deze tijd van schaarste is het al op de markt gebracht. De adapter werkt prima en de filters worden in ziekenhuizen gebruikt. Er kunnen geen rechten aan de adapter en de functie als beschermmasker worden ontleend.

Vanwege de toepassing van dit masker en de gevaren van besmetting is dit product uitgesloten van het retour recht. De juiste maat kan worden bepaald aan de hand van de maattabel in de afbeelding.

Is het beschermmasker herbruikbaar?

  • Maskers en adapters zijn te steriliseren door onderdompeling in kokend water.
  • Het beschermmasker is ook getest in de afwasmachine met een algemeen reinigingsproduct bij 70°C gedurende maximaal 1 uur. Het masker heeft ook deze test prima ondergaan al kunnen wel de kleuren vervagen. Dit kan geen kwaad voor de werking van het masker.
  • Let op: De filters kunnen niet worden hergebruikt. Bij normaal gebruik gaat een filter 24 uur mee, maar dit is afhankelijk van de omstandigheden waarin het gebruikt wordt.

Bekijk hier de video van Oceanreef

Bekijk hier hoe de adapter te monteren

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »