Droogpak

Bare Aqua Trek Tech Dry Droogpak heren

Het Bare Aqua Trek Tech Dry Droogpak heren is gemaakt van 4-laags Cordura Nylon Oxford materiaal. Duurzaam, ademend en lichter dan traditionele trilaminaten. De Aqua Trek is klaar voor elk avontuur.
€1.279,00 €1.199,00

Bare Aqua Trek Tech Dry Droogpak dames

Het Bare Aqua Trek Tech Dry Droogpak dames is gemaakt van 4-laags Cordura Nylon Oxford materiaal. Duurzaam, ademend en lichter dan traditionele trilaminaten. De Aqua Trek is klaar voor elk avontuur.
€1.279,00 €1.199,00

Mares XR3 Neopreen Latex droogpak

Het Mares XR3 Neopreen Latex droogpak is gemaakt van hyper-flexibel neopreen met hoge dichtheid - sterk maar flexibel.
€799,00

Typhoon Spectre Front Entry

De Typhoon Spectre Front Entry is gemaakt van Typhoon's TX5 lichtgewicht materiaal dat ongelooflijk flexibel is, ongeëvenaard comfort biedt en geweldig is voor alle locaties, inclusief warmere klimaten.
€999,00

Camaro Drytec Lite 3.0 Droogpak

Het Camaro Drytec Lite 3.0 droogpak is Stijlvol en duurzaam. Gemaakt van ademend, 3-laags 4 kanten op elastisch trilaminaat heeft het een zeer hoog comfort gehalte.
€1.295,00

Typhoon P5 Wrap boots droogpak

De Typhoon P5 Wrap boots droogpak hebben een uniek ontwerp, waardoor het ze heel gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden.
€49,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »