Duikcomputer

Duikcomputer - Groot assortiment bij Diveoutlet

Duikcomputer is niet meer weg te denken uit de standaard duikuitrusting. Vooral voor duikers die meerdere duiken per dag maken (tijdens vakantie) is een duikcomputer essentieel om veilig te kunnen duiken. Duikcomputers kan je om de pols dragen of in het console verwerken. In het assortiment van Diveoutlet vind je duikcomputers van o.a. Suunto, Cressi, Mares, Tusa en Scubapro. De meest verkochte duikcomputers zijn Suunto ZoopSuunto Zoop NOVOCressi Leonardo en Mares Puck Pro. Daarnaast zijn ook allerlei accessoires voor de duikcomputer te vinden (batterij, retractor).

 

Verleng je bodemtijd en duik veilig met een duikcomputer

Met een duikcomputer verleng je de bodemtijd van duiken. Je duikcomputer voert constant berekeningen uit tijdens de duik en berekent de bodemtijd naar de huidige omstandigheden. Zo ontstaat een veiliger duikprofiel en kan je langer duiken. Daarnaast geven diverse alarmen op de duikcomputer aan als j bijvoorbeeld te snel opstijgt of als je in decotijd zit. Gooi de tabbelen aan de kant en duik veiliger en eenvoudiger met een duikcomputer.

 

Simpel instapmodel tot aan technische duikcomputer

Voor beginnende duikers heb je al een eenvoudige duikcomputer van circa 150-200 euro. Deze is eenvoudig te bedienen en biedt alle functie voor reacreatie duiken. Als je je duikcomputer elke dag wil dragen, heb je de horloge modellen, zoals de D-series van Suunto. Daarnaast heb je ook hele technische duikcomputers warmee je meerdere gassen kan kiezen, luchtgeintegreerd zijn en een ingebouwd kompas hebben.  Voor ieder zo zijn eiegen duikcomputer die bij hem past.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »