3mm Natpak

Xcel 3-2mm Ocean Ramsey collection Water

De Xcel 3-2mm Ocean Ramsey collection Water biedt met dit super-elastische stretch neopreen wetsuit een zachte pluche Thermolite Body, die zorgt voor extra isolerende warmte waar het nodig is.
€209,00

Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark

De Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark biedt met dit super-elastische stretch neopreen wetsuit een zachte pluche Thermolite Body, die zorgt voor extra isolerende warmte waar het nodig is.
€219,00

Sharkskin Chillproof heren suit

De Sharkskin Chillproof heren suit biedt volledige lichaamsbescherming tegen kou, zon en onderwaterprikkels. Het is vergelijkbaar met een 3mm duikpak of kan worden gebruikt onder een bestaand natpak voor extra warmte. Het is minder drijvend dan neopreen,
€257,95

Sharkskin Chillproof dames suit

De Sharkskin Chillproof dames suit biedt volledige lichaamsbescherming tegen kou, zon en onderwaterprikkels. Het is vergelijkbaar met een 3mm duikpak of kan worden gebruikt onder een bestaand natpak voor extra warmte. Het is minder drijvend dan neopreen,
€257,95

Scubapro 3mm Definition heren

Scubapro 3mm Definition heren biedt voldoende warmte-isolatie om geclassificeerd te worden als Klasse D-duikpak. De Scubapro 3mm Definition heren is eerste keuze van veel duikers vanwege de eersteklas materialen, de constructie en het design.
€189,00

Scubapro 3mm Definition dames

Zelden biedt een 3 mm pak voldoende warmte-isolatie om geclassificeerd te worden als Klasse D-duikpak, maar wel in het geval van de populaire Scubapro 3mm Definition dames.
€189,00

Scubapro 3-2mm Everflex heren

Scubapro 3-2mm Everflex heren is een buitengewoon warm en comfortabele steamer voor 100% gemaakt van Everflex neopreen. Dat betekent: minder inzetstukken en naden en toch maximale rek voor een ongekende bewegingsvrijheid.
€299,00

Scubapro 3-2mm Everflex dames

Scubapro 3-2mm Everflex dames is een buitengewoon warm en comfortabele steamer voor 100% gemaakt van Everflex neopreen. Dat betekent: minder inzetstukken en naden en toch maximale rek voor een ongekende bewegingsvrijheid.
€299,00

Bare 3-2mm Sport heren

Een duurzame en betrouwbare keuze voor beginner tot ervaren enthousiastelingen, zowel boven als onder de waterlijn.
€129,00

Bare 3-2mm Sport dames

De pasvorm en veelzijdigheid van de Bare 3-2mm Sport dames is DONE RIGHT.
€129,00

Bare 3mm Sport S-Flex heren

De Bare 3mm Sport S-Flex heren is gemaakt Full-Stretch neopreen, wat het comfort en de mobiliteit van de duiker optimaal maakt. De bescherming op de knieën verlengt de levensduur van uw pak zonder in te boeten op de rekbaarheid van het neopreen.
€159,00

Bare 3-2mm Nixie S-Flex dames

De Bare 3-2mm Nixie S-Flex dames is gemaakt van Full-Stretch neopreen voor extreem comfort en mobiliteit van de duiker. De S-Flex heeft een zijde zachte buitenafwerking en brengt een grote mate van stretch met zich mee.
€159,00

Cressi 3mm Morea Heren

De Cressi 3mm Morea Heren combineert hoge elasticiteit van het neopreen met een perfecte hydrodynamica van het pak. Na het duiken, snorkelen en/of zwemmen droogt het pak bijzonder snel als het blootgesteld wordt aan de wind.
€139,00

Cressi 3mm Morea Dames

De Cressi 3mm Morea Dames combineert hoge elasticiteit van het neopreen met een perfecte hydrodynamica van het pak. Na het duiken, snorkelen en/of zwemmen droogt het natpak bijzonder snel als het blootgesteld wordt aan de wind.
€139,00

Aqualung 3mm Bali Heren

De Aqualung 3mm Bali Heren heeft voor extra comfort flatlock naden en een v-vormige kraag, een haak op de rechter dij voor een optionele cap, gedrukt relief op de pols om de duikcomputer op zijn plaats te houden.
€129,00

Aqualung 3mm Bali Dames

De Aqualung 3mm Bali Dames heeft voor extra comfort flatlock naden en een v-vormige kraag, een haak op de rechter dij voor een optionele cap, gedrukt relief op de pols om de duikcomputer op zijn plaats te houden.
€129,00

Sharkskin Chillproof heren vest met hood

De Sharkskin Chillproof Vest biedt de ultieme bescherming tegen kou en wind. Het heeft een zachte nekafdichting van neopreen om te voorkomen dat wind en water binnendringen. De vaste hood biedt extra bescherming tegen kou en zon.
€125,95

Sharkskin Chillproof dames vest met hood

De Sharkskin Chillproof vest biedt de ultieme bescherming tegen kou en wind. Het heeft een zachte nekafdichting van neopreen om te voorkomen dat wind en water binnendringen. De vaste hood biedt extra bescherming tegen kou en zon.
€125,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »