• Oceanreef Space Extender Zwart-Oranje

Oceanreef Space Extender Zwart-Oranje

De Oceanreef Space Extender Zwart-Oranje is een compleet volgelaatsmasker voorzien van diverse extra's die het duiken makkelijker, leuker en interessanter maken.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Verwacht binnen 3 tot 7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€799,00
Incl. btw

Oceanreef Space Extender Zwart-Oranje

Volgelaatsmasker Oceanreef Space Extender Zwart-Oranje. De Oceanreef Space Extender Zwart-Oranje is een compleet volgelaatsmasker voorzien van diverse extra's die het duiken makkelijker, leuker en interessanter maken. De basis van dit volgelaatsmasker is gelijk aan dat van het G divers model alleen heeft de Space Extender een aantal extra mogelijkheden.

Wat zijn de extra's bij een Space Extender volgelaatsmasker t.o.v. het G.divers volgelaatsmasker?

Een verstelbaar uitademventiel. Je kunt de luchtbellen naar links of rechts sturen wat handig is wanneer je gebruikt maakt van een communicatie systeem, fotografeert of filmt. Je kunt de bellen ook zo sturen dat wanneer je ondersteboven hangt de bellen niet langs je gezicht lopen. Dit is handig voor Divemasters of Instructeurs maar ook voor fotografen. Het verstellen van het uitademventiel is erg makkelijk en kun je tijdens het duiken doen wanneer je maar wilt.
Een oppervlakte ventiel. Wanneer je dit open draait aan de oppervlakte kun je ademen door je masker zonder gebruik te maken van je perslucht.
Een extra luchtweerstand instelling. Hiermee kun je de ademweerstand en luchtflow nog preciezer instellen.
De Extender zelf. Dit is een soort frame dat om het volgelaatsmasker geplaatst is en waarop je allerlei accessoires kunt bevestigen. Bijvoorbeeld een HERO GoPro, een lamp of een communicatie unit.
Al deze extra's zijn optioneel of niet verkrijgbaar bij een G Divers masker.

Waarom kiezen voor een Space Extender volgelaatsmasker?

Geen last van spanning in je kaken. Doordat je geen mondstuk in je mond hebt hoef je ook niet te bijten op een mondstuk en krijg je geen last van je kaken.
Je kunt ademen door je neus. Doordat je geen mondstuk in je mond hebt kun je, net als boven water, ademen door je neus en door je mond. Dit is veel prettiger, je verbruikt minder lucht en krijgt minder last van een droge keel.
Je kunt praten met je buddy. Ook onderwater en zonder gebruik te maken van een communicatiesysteem. Wil je veel praten of over grotere afstand praten dan hebben wij daarvoor een apart communicatie systeem.
Het Space Extender volgelaatsmasker beslaat niet. Door het ingenieuze ontwerp en de circulatie van lucht beslaat je masker niet.
Klaren van je oren gaat makkelijker. Door het in het masker aangebrachte 3-D klaring Systeem kun je gemakkelijk klaren. Ook kun je klaren door te slikken of je kaken te bewegen, dit kan omdat je geen mondstuk in hebt. 
Het is praktisch onmogelijk om water in je masker te krijgen. Het masker is gevuld met lucht waardoor er geen plaats is voor water.
De siliconen gezicht seal is verkrijgbaar in 2 maten en sluit heel comfortabel op het gezicht of op een neopreen cap en sluit zonder dat het strak aangetrokken wordt heel goed af.
En tenslotte, je ziet veel meer. Het gezichtsveld is vele malen groter dan bij een normale duikbril. Met een Ocean Reef Space Extender volgelaatsmasker heb je meer dan 180 graden zicht.
Opleiding met Space Extender volgelaatsmasker

Het volgen van een duikcursus om met Oceanreef Space Extender Zwart te duiken is niet noodzakelijk maar het draagt wel bij aan je duikplezier en leert je in korte tijd hoe je het meest uit je volgelaatsmasker haalt. Wij bieden diverse verschillende opleidingen aan met de Ocean Reef volgelaatsmaskers.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »