Snorkelmasker

Snorkelmasker - goede kwaliteit bij Diveoutlet

Snorkelmasker is niet meer weg te denken en heeft het snorkelen nog populairder gemaakt. Het snorkelmasker maakt het snorkelen nog eenvoudiger en zo kan je nog meer genieten van het snorkelen. 

Voordelen snorkelmasker

Het grootste voordeel van een snorkelmasker is dat je hele gezicht bedekt is en je zodoende kan blijven ademen door je neus. Met een snorkelmasker kan je op dezelfde manier ademhalen als boven water. Je hoeft geen vervelend mondstuk van een snorkel in je mond. Een ander voordeel van een snorkelmasker is dat deze niet beslaat. Ook heb je over het algemeen een groter gezichtsveld met een snorkelmasker en is de snorkel voorzien van een droge top zodat er geen water in het snorkelmasker binnenkomt.

Een snorkelmasker is alleen te gebruiken voor snorkelen en hiermee kan niet gedoken worden. Dobberend aan het wateroppervlakte is het snorkelmasker de beste optie. Mocht je ook hoekduiken willen maken tijdens het snorkelen om de bodem te verkennen dan is het snorkelmasker niet zo geschikt. Je kan niet bij je neus en daardoor ook niet klaren via je neus. Hiervoor is een traditionele snorkelset een betere keuze.

Diveoutlet verkoopt alleen snorkelmaskers van goede kwaliteit. In het assortiment zitten het Tusa snorkelmasker, Oceanreef Aria snorkelmasker, Seac Unica snorkelmasker en Cressi Duke snorkelmasker.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »