• Suunto COBRA 3 Black
  • Suunto COBRA 3 Black
  • Suunto COBRA 3 Black
  • Suunto COBRA 3 Black

Suunto COBRA 3 Black

De Suunto Cobra 3 Black is een alles-in-one-console duikcomputer. Hij beschikt over luchtintegratie, een elektronisch 3D kompas, een gemakkelijk te lezen matrix display en vereenvoudigde vier knoppen bediening.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Geleverd in 1 tot 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€649,00
Incl. btw

Suunto Cobra 3 Black

De Suunto Cobra 3 Black is een alles-in-one-console duikcomputer. Hij beschikt over luchtintegratie, een elektronisch 3D kompas, een gemakkelijk te lezen matrix display en vereenvoudigde vier knoppen bediening.

Suunto Cobra 3 BLACK luchtintegratie
De Suunto Cobra 3 Black duikcomputer controleert en toont de flesdruk, registreert je luchtverbruik, en berekent voortdurend de resterende luchttijd. De Suunto Cobra 3 duikcomputer geeft een visueel en auditief alarm voor diepte en druk en waarschuwt  wanneer je lucht opraakt.

Suunto Cobra 3 BLACK duidelijke navigatie
De duikcomputer beschikt over een unieke elektronische 3D kompas dat in elke richting kan worden gekanteld tot 45 graden, waardoor het onder water makkelijker wordt om de cijfers duidelijk en nauwkeurig te lezen.

Suunto Cobra 3 BLACK moeiteloze bediening
Het makkelijk te lezen dot matrix display met electro-luminiserent backlight ,geeft alle duikkritieke informatie - waaronder koers, flesdruk, diepte en duiktijd duidelijk weer en met de vereenvoudigde vier knopbediening, is de Suunto Cobra 3 black duikcomputer eenvoudig te bedienen, zelfs wanneer je handschoenen draagt. 

Suunto Cobra 3 BLACK multi-mode veelzijdigheid
Met zijn Nitrox, Lucht, en Gauge modi en gas-switching mogelijkheid,levert de Suunto Cobra 3 black duikcomputer alles wat je nodig hebt om je bodemtijd te verlengen en het beste uit je duik te halen. Bij het gebruik van verrijkte lucht, kan de Cobra 3 duikcomputer geprogrammeerd worden voor nitrox mengsels tussen 21% en 100% zuurstof. U kunt ook de partiële zuurstofdruk tussen 0,5 en 1,6 bar instellen. De gauge modus kan ook worden gebruikt als een dieptemeter en timer met profiel geheugen.

Suunto Cobra 3 BLACK duikcomputer flexibele decompressie
Met behulp van het Suunto Deep Stop RGBM-algoritme, maakt de Cobra 3 duikcomputer continue berekeningen voor optimale opstijgtijd. De diepstop optie geeft extra bescherming tijdens diepere duiken, met een reeks van diepe stops tussen uw maximale diepte en het plafond 

In de Nitrox modus kan je decompressie stops versnellen door over te schakelen naar een gasmengsel met een hoger zuurstofpercentage. Met de Cobra 3 duikcomputer is het snel en eenvoudig om te schakelen tussen beschikbare nitroxmengsels tijdens het duiken.

Suunto Cobra 3 BLACK duikcomputer plan en Analyse
Met de ingebouwde duikplanner kan je duiken plannen en nultijd gegevens voor verschillende diepten bekijken voordat je in het water gaat. Wanneer de duik voorbij is, gebruikt je de Suunto Dive Manager USB kabel en de Movescount software om de duik dataoverdracht naar de pc of mac te downloaden voor verdere analyse en een gedetailleerde logboek met grafische weergave van al je duiken bij te houden.

De Suunto Cobra 3 is er in twee uitvoeringen. De standaard uitvoering en de uitvoering met Suunto Quick Release en USB kabel.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »