• Tusa Paragon masker op sterkte Min
  • Tusa Paragon masker op sterkte Min
  • Tusa Paragon masker op sterkte Min
  • Tusa Paragon masker op sterkte Min
  • Tusa Paragon masker op sterkte Min
  • Tusa Paragon masker op sterkte Min
  • Tusa Paragon masker op sterkte Min

Tusa Paragon masker op sterkte Min

Speciaal aangepaste glazen voor het Tusa Paragon masker. Heb je mindere ogen en zie je het onderwater niet meer scherp. Schaf dan een Tusa Paragon masker op sterkte aan. Alleen Min correctie mogelijk.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Verwacht binnen 2 tot 4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€279,00
Incl. btw

Tusa Paragon masker op sterkte

Speciaal aangepaste glazen voor het Tusa Paragon masker. Heb je mindere ogen en zie je het onderwater niet meer scherp. Schaf dan een Paragon duikbril aan met aangepaste glazen. Zo kan je eindelijk die vissen op afstand bewonderen. De standaard glazen worden vervangen door glazen op sterkte. Alleen aangepaste glazen mogelijk met een Min correctie voor het volledige glas.

Het Tusa Paragon masker is het ultieme duikmasker dat er bestaat. Vanwege de gepatenteerde afgeronde skirt heeft het masker de zachtste pasvorm die er bestaat. Dankzij het vernieuwde en versterkte TRI-MIX Frame is dit masker robuuster dan al zijn voorgangers. Het Freedom Technology Fit II in combinatie met UV 420 beschermende factor en Ultra Clear Glazen is het zicht rustiger en helderder tijdens uw duik. Vernieuwde maskerband 3D-buckle instelbaar in 5 posities voor optimaal draagcomfort. 

Aangepaste glazen in Paragon masker

Voor het Tusa Paragon masker zijn aangepaste glazen beschikbaar. De standaard glazen worden vervangen door glazen op sterkte. Er zijn alleen aangepaste glazen voor Min correctie. Onderstaand de mogelijkheden in sterktes. Geef je eigen sterkte voor het glas links en rechts op via het invulvak.

  • De Min glazen zijn een Min correctie voor het volledige glas en gaat van -1 t/m -6 sterkte.

Een Tusa Paragon duikbril met glazen op sterkte is maatwerk en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »