• Tye-Aid Blister Kit en Dispenser Velcro

Tye-Aid Blister Kit en Dispenser Velcro

Ken je dat? Die bossen kabels van je tv en boxen achter je bank die je netjes met een bindbandje bij elkaar gebonden hebt...en dan moet er ineens een kabel bij? Dan kan je alles los knippen en opnieuw vastzetten. Met Tye-Aid is dat niet meer nodig!
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Verwacht binnen 2 tot 4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€17,95
Incl. btw

Tye-Aid Blister Kit en Dispenser Velcro

Ken je dat? Die bossen kabels van je tv en boxen achter je bank die je netjes met een bindbandje bij elkaar gebonden hebt...en dan moet er ineens een kabel bij? Dan kan je alles losknippen en opnieuw vastzetten.

Met Tye-Aid is dat niet meer nodig, je trekt het los, stopt de kabel erbij en zet het weer vast. Dat alles door een handige toepassing van wat de meeste mensen klitteband noemen. Maar niet alleen voor kabels is deze oplossing super handig maar ook voor vele andere bind- of bevestigingstoepassingen kun je Tye-aid goed gebruiken

Tye-Aid is een samengesteld klitteband-product dat bestaat uit mushroomband en veloursband. Tijdens het productieproces worden beide delen middels een hotmelt kleeflaag permanent rug aan rug, met elkaar verbonden. Op deze wijze ontstaat een product dat uitermate geschikt is voor allerhande bundel- bindtoepassingen.

De combinatie is door de samensmelting van de twee afzonderlijke delen ijzersterk en heeft een levensduur van wel 100 openingen (en sluitingen). Tye-Aid Back to Back mushroom/velours is vervaardigd uit 70% polyester + 30% polypropyleen (mushroomzijde) en 100% polyamide (velourszijde).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »