• Xcel 0.5mm Neoprene Capri Broek Ocean Ramsey collection
  • Xcel 0.5mm Neoprene Capri Broek Ocean Ramsey collection

Xcel 0.5mm Neoprene Capri Broek Ocean Ramsey collection

De Xcel 0.5mm Neoprene Capri broek uit de Ocean Ramsey Collectie is van 100% Super Stretch 0,5 mm neopreen gemaakt. De tailleband heeft een handige verborgen sleutelzak.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Verwacht binnen 5 tot 7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€89,00
Incl. btw

Xcel 0.5mm Neoprene Capri broek -
Ocean Ramsey collection

De Xcel 0.5mm Neoprene Capri broek uit de Ocean Ramsey collection is van 100% SuperStretch 0,5 mm neopreen gemaakt. De tailleband heeft een verborgen sleutelzak.


Het verhaal van de "Lady Shark"


"Haaien zijn de meest bedreigde soort op aarde. Ze zijn ook een van de meest miskende, en worden algemeen gezien als niets meer dan dwaze monsters. Maar de realiteit is dat haaien intelligent zijn, over het algemeen behoedzaam en extreem niet-confronterend. Sterker nog, er sterven elk jaar meer mensen aan kokosnoten, verdrinking en insectenbeten dan haaienbeten. Mensen doden daarentegen elk jaar 70 tot 100 miljoen haaien, waardoor de visserij- en rifecosystemen overal ter wereld instorten. Het is een schande omdat haaien essentieel zijn voor de gezondheid van onze oceanen, en functioneren als hun immuunsysteem door de dode, stervende, zwakke, zieke en gewonde dieren af ​​te pakken om te voorkomen dat ziektes zich verspreiden. En gezonde oceanen zijn essentieel voor gezonde mensen: ongeveer 70% van onze zuurstof komt uit de oceaan. Ik hoop dat dit stuk je inspireert om haaien een diepere blik te geven en biedt een kans om het bewustzijn te vergroten en anderen voor te lichten over de waarheid over haaien en hun belang. Mahalo (dank u) voor het opkomen voor mensen zonder stem en om ons te helpen een majestueuze schoonheid van ons onderwaterleven te benadrukken."

Ocean Ramsey

Jouw hulp en persoonlijke betrokkenheid maakt het beschermen van haaien en ander zeeleven een realiteit. Elke persoon heeft invloed, dus we hopen dat je deelneemt aan onze wereldwijde inspanningen om haaien te redden en de oceaanomgeving te behouden voor onze huidige en toekomstige generaties mens en dier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »