Over ons

Diveoutlet is de online duikwinkel van Dive Post Dive-equipment in Valkenburg ZH. Dive Post is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot de grootste duikwinkel in de Randstand. Met een duikwinkel van 1.000 m2 heeft Dive Post, en ook Diveoutlet, een groot assortiment duikmaterialen op voorraad. Diveoutlet biedt online de kwaliteit, waar we in de Dive Post duikwinkel om bekend staan.

Passie voor de duiksport

Het bedrijf wordt door Cees en Gertine Langmuur met passie en enthousiasme voor de duiksport gerund. Dat merk je in de winkel en dat gevoel proberen we ook online over te brengen. Voor ons is de webwinkel een verlengstuk van onze fysieke winkel. Al onze medewerkers hebben passie voor duiken en kunnen je helpen bij het uitzoeken van de juiste duikmaterialen. Een vertrouwd gevoel bij online kopen is natuurlijk heel belangrijk! Met duidelijke en heldere leveringsvoorwaarden, veilige betaalmethoden en een duidelijke layout van de webwinkel brengen we dit gevoel over. Of u uw aankopen laat versturen of in ons filiaal komt ophalen, wij verzorgen het graag voor u!

 

De Sterkste schakel 2019

 

Genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2019

Met trots kunnen we melden dat Dive Post in Valkenburg ZH is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business. De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2019 alweer voor de zestiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Wij zijn juist daarom zo bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. Lees meer op De Sterkste Schakel

Aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel Waarborg

Diveoutlet is ook aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je mag erop rekenen dat een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk een betrouwbare webshop is die eerlijk handelt. We voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit en de gedragsregels van Thuiswinkel.org. 

Thuiswinkel waarborg logo

Contactgegevens

Dive Post Dive-equipment / Diveoutlet
Castellumplein 4
2235 CN Valkenburg ZH
071-4087776
info@diveoutlet.nl
KvK: 280.77.550
BTW nr: NL8186.30.401.B.01

Openingstijden:

13:00 - 18:00 uur dinsdag
13:00 - 18:00 uur woensdag
13:00 - 18:00 uur donderdag
19:00 - 21:00 uur donderdag avond
13:00 - 18:00 uur vrijdag
10:00 - 17:00 uur zaterdag

Zondag en maandag zijn we gesloten

 

Diveoutlet logo 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »