• Aria Snorkie Talkie met Surface unit
  • Aria Snorkie Talkie met Surface unit
  • Aria Snorkie Talkie met Surface unit

Aria Snorkie Talkie met Surface unit

Communiceer nu nog makkelijk met je snorkelbuddy met de Aria Snorkie Talkie met Surface unit. Dit is een communicatie systeem voor de ARIA op een radio frequentie gebaseerd systeem zoals een normale Walkie-Talkie, met vier beschikbare kanalen.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Verwacht binnen 5 tot 7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€99,00
Incl. btw

Aria Snorkie Talkie met Surface unit

De Aria Snorkie Talkie met Surface unit is een communicatie systeem voor de ARIA op een radio frequentie gebaseerd systeem zoals een normale Walkie-Talkie, met vier beschikbare kanalen. De kanalen komen overeen met 4 bestaande kanalen voor walkie-talkie systemen. Op deze wijze is het ook mogelijk om vanaf het strand of de boot te communiceren met de snorkelaars. Verder kan het volume van de Aria Snorkie Talkie met Surface unit worden bepaald en heeft het systeem een functie om de conditie van de oplaadbare batterij te zien. De Aria Snorkie Talkie met Surface unit is voorzien van een oplaadbare lithium cell dat een gebruikerstijd heeft van gemiddeld 8 uur en weer geladen kan worden via een USB kabel in 8 uur. Het bereik is ongeveer 300 mtr. en het systeem is waterdicht tot max. 3 mtr. De gecombineerde speaker en push to talk knop kan zowel aan de linker als de rechter zijde van het hoofd worden gedragen.  
 
Het systeem is exclusief ontworpen voor gebruik met de OCEAN REEF Snorkelmaskers en is eenvoudig te bevestigen aan de snorkel. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »