• Mares Octopus ULTRA

Mares Octopus ULTRA

De Mares Octopus ULTRA bevat het Twin Power systeem van Mares en is gemaakt van licht technopolymeer. De Mares Octopus ULTRA is te gebruiken in combinatie met de Ultra ademautomaat.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€119,00
Incl. btw

Mares Octopus ULTRA

De Mares Octopus ULTRA bevat het Twin Power systeem van Mares en is gemaakt van licht technopolymeer. De Mares Octopus ULTRA is te gebruiken in combinatie met de Ultra ademautomaat.

 

Ultralicht Technopolymeer

Slijtvast en betaalbaar, ideaal voor duiken in warm en gematigde watertemperaturen.


Twin Power

Nieuwe controle van de luchtstroom beheert de snelheid van het ademgas, van natuurlijk ademen tot "power" ademen. De eerste is de traditionele manier van ademhalen bij een Mares ademautomaat (VAD) terwijl de laatste (VAD+) zorgt voor een extra luchtteug wanneer je het nodig hebt.


VAD - Vortex Assisted Design

De lucht die via de middendrukslang wordt toegevoerd, passeert de regelklep van de tweede trap en wordt via de bypass-buis (Mares-patent) direct naar het mondstuk geleid. In de opening naar het mondstuk creëert de lucht een wervelende beweging. In het centrum van deze werveling is sprake van een lagere druk, waardoor het membraan van de tweede trap omlaag wordt gehouden en de ademautomaat des te sneller reageert. Het absolute voordeel van het VAD-systeem zit hem in de precisie waarmee dit gebeurt. VAD zorgt dat het inademen niet meer moeite kost dan nodig.
Een ander voordeel van het VAD-systeem heeft te maken met de bypass-buis, waardoor de meeste lucht wordt toegevoerd. Als u in koud water duikt, voorkomt het systeem dat zich ijskristallen vormen (wat mogelijk is vanwege de uitzetting van vochtige lucht bij koude temperaturen), en blijven de onderdelen van de tweede trap naar behoren werken.


Superflex Slang

Extreem licht gewicht en een exceptionele zachtheid geven een maximale vrijheid van beweging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »