• SeptiOne Materiaal Pro Desinfectiemiddel

SeptiOne Materiaal Pro Desinfectiemiddel

Dit desinfectiemiddel zorgt voor volledige desinfectie van ademautomaten, duikbrillen, snorkels en neopreen. Het kan op alle uitrustingsstukken worden gebruikt. Gebruik op basis van 0,5% verdunning.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Verwacht binnen 2 tot 4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€9,95
Incl. btw

SeptiOne Materiaal Pro Desinfectiemiddel

Gebruiken op basis van 0,5% verdunning. Dit desinfectiemiddel zorgt voor een volledige en efficiënte desinfectie van ademautomaten, mondstukken, snorkels en neopreen. Het kan op alle uitrustingsstukken van een duiker worden aangebracht.

SeptiOne desinfectiemiddel wordt verdunt en daarna gebruiken door de uitrustingsstukken minimaal 5-10 minuten te weken in het verdunde middel. Vervolgens goed spoelen.

Desinfectie zorgt voor reinheid en draagt bij aan de levensduur van materialen wat ook ook extra veiligheid betekent! Septione valt onder de geteste AFNOREuropese normen EN1276 en EN1650 "desinfectiemiddelen" en is een professioneel product.

WIJZE VAN GEBRUIK
1 liter geconcentreerd product levert 200 liter desinfecterende oplossing (0,5% verdunning). De duikapparatuur wordt gedesinfecteerd door 5-10 minuten te weken in het aangemaakte mengsel. Dit inweken wordt gevolgd door een grondige spoeling, voornamelijk de ademautomaat.

Septione desinfectiemiddel heeft een biologische afbreekbaarheid na verdunning van meer dan 95%. De oplossing kan in het afvalwaternetwerk worden geloosd. Biologisch afbreekbaar product: onder invloed van levende organismen buiten zijn substantie, kan het in verschillende elementen uiteenvallen, "zonder schadelijke effecten op de natuurlijke omgeving".

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »