• Tusa Ceos masker op sterkte Min/Plus

Tusa Ceos masker op sterkte Min/Plus

Tusa Ceos duikbril met aangepaste glazen. Heb je mindere ogen en zie je het onderwater niet meer scherp? Schaf dan een duikbril aan met aangepaste glazen.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Geleverd in 1 tot 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€147,95
Incl. btw

Tusa Ceos Duikbril op sterkte met Min of Plus correctie

Speciaal aangepaste glazen met Min of Plus correctie voor het Tusa Ceos masker. Heb je mindere ogen en zie je het onderwater niet meer scherp? Schaf dan een duikbril aan met aangepaste glazen. Zo kan je eindelijk die vissen op afstand weer bewonderen of je duikcomputer aflezen. De standaard glazen worden vervangen door glazen op sterkte. De Min of Plus glazen zijn een correctie voor het volledige glas en gaat van -8 t/m +4,5 sterkte.

Het Tusa Ceos duikbril is er in veel verschillen kleuren. Kies jouw kleur naar keuze, zowel in Transparant siliconen, Zwart siliconen (QB) of Indigo siliconen verkrijgbaar.Het Tusa Ceos masker is een laag volume, dubbel venster masker, ontwikkeld middels de Freedom Technologie. De Tusa Ceos duikbril heeft een superieure pasvorm en biedt comfort door het zachte siliconen. Het duikmasker heeft een quick-adjust buckle systeem waarmee de duikbril voor iedereen eenvoudig is bij te stellen. Het frame van de Tusa Ceos heeft ronde hoeken en het maskerbandje is 3D gevormd voor een anatomische pasvorm. 

Aangepaste glazen in Ceos masker

Voor het Tusa Ceos masker zijn aangepaste glazen beschikbaar. De standaard glazen worden vervangen door glazen op sterkte. Er zijn naast aangepaste glazen voor Min correctie en Plus correctie ook glazen met Leesgedeelte beschikbaar. Onderstaand de mogelijkheden in sterktes voor de Min en Plus correctie. Geef je eigen sterkte voor het glas links en rechts op via het selectievak.

  • De Min glazen zijn een Min correctie voor het volledige glas en gaat van -1 t/m -8 sterkte.
  • De Plus glazen zijn een plus correctie voor het volledige glas en gaat van +1 t/m +4,5 sterkte.

Een Tusa Ceos duikbril met glazen op sterkte is maatwerk en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »