• Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark

Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark

De Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark biedt met dit super-elastische stretch neoprenen wetsuit beschikt over een zachte pluche Thermolite Body, die zorgt voor extra isolerende warmte waar het nodig is.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Voor 13:00 uur besteld is volgende werkdag bezorgd
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€219,00
Incl. btw

Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark

De Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark biedt met de Ocean Ramsey Collectie een Zacht Eco-vriendelijk 'Dope Dye Yarn' wetsuit met 100% stretchprestaties. Dit super-elastische stretch neoprenen wetsuit beschikt over een zachte pluche Thermolite Body, die zorgt voor extra isolerende warmte waar het nodig is. De Xcel 4-3mm Ocean Ramsey Collection Whale Shark heeft een perfect aansluitende hals, die door de soepele Glide Skin als een tweede huid aanvoelt. Het 4-3 mm neopreen pak is ideaal om mee te nemen naar jouw prachtige duikbestemming.

Het verhaal van de Walvis Haai

Met de Ocean Ramsey Collection breekt Xcel een lans voor het kwetsbare onderwater leven. 

"Wist je dat walvishaaien nu een bedreigde diersoort zijn? Helaas worden deze vriendelijke reuzen gedood tegen onhoudbare tarieven, vooral voor haaienvinnensoep. Het prachtige patroon en de grote afmetingen van de walvishaai zijn de grootste soorten haaien. Het doelwit van de haaienvinnensoepindustrie is echt tragisch, aangezien deze reusachtige filtervoeders een van de meest vreedzame, volgzame en naar mijn mening mooiste haaiensoorten zijn, hun moord is ook verkeerd: de wereldwijde economische waarde van een levende walvis haaiensoorten wegen zwaarder dan de waarde van hun vinnen in de haaienvinnensoephandel. Ecotoerisme is duurzaam en heeft voordelen op meerdere niveaus voor lokale economieën en het milieu. Help mee om verantwoordelijk ecotoerisme te ondersteunen dat onderzoek en verantwoord varen ondersteunt door middel van hun bekende aggregatie sites Mahalo (dank u) voor het kopen van dit pak en een stem worden voor deze stemloze, mooie reuzen van de zee. "- Ocean Ramsey

Jouw hulp

Uw persoonlijke betrokkenheid maakt het beschermen van haaien en ander zeeleven een realiteit. Elke persoon heeft invloed, dus we hopen dat je deelneemt aan onze wereldwijde inspanningen om haaien te redden en de oceaanomgeving te behouden voor onze huidige en toekomstige generaties mens en dier.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »