Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
09Apr2018
Leren duiken

Leren duiken

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Beleef de onderwaterwereld van dichtbij en leer duiken

Je duikbrevet halen kan ook bij Diveoutlet. We zijn een PADI 5* IDC Center en als PADI duikschool verzorgen we alle duikopleidingen. De naam van onze duikschool is Dive Post. Weet je nog niet zeker of duiken wel wat voor jou is, dan kan je ook eerst een proefduik maken. Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken of bekijk online de duikopleidingen. Het aanbod is zeer divers. Van de opleiding Padi Open Water tot aan Padi Instructeur. Van de specialty nachtduiken en nitrox-duiken tot allerlei allerlei specialties zoaals technische duiken en sidemount duiken. Ook voor kinderen vanaf 8 jaar biedt Dive Post de mogelijkheid om te beginnen met duiken in het Padi Sealteam. Kortom voor alle Padi duikopleidingen bent u bij Dive Post aan het juiste adres. Dive Post heeft een ervaren team van duikinstructeurs. Naast de beschikbaarheid van een theorielokaal, vulstation, duikuitrustingen en uitgebreide zwembadfaciliteiten zijn ook alle lesmaterialen van PADI beschikbaar. 

 

Introductieduik

Altijd al willen weten hoe het is om te kunnen zweven en te ademen onder water? Bij ons krijg je de mogelijkheid om na een korte theoretische uitleg in het zwembad de eerste beginselen van het duiken uit te proberen tijdens een DSD (Discover Scuba Diving) ook wel proefduik genoemd.Ook een leuk idee voor een vrijgezellendag, een uitstapje met vrienden of vriendinnen of als bedrijfsuitje. Een introductieduik is elke week mogelijk in het zwembad in Katwijk. Meld je nu aan voor een introductieduik.

 

Open Water Diver

De PADI Open Water opleiding is de eerste volwaardige stap tot een duikbrevet. Je leert op een leuke en vooral ook veilige manier te duiken tot een maximale diepte van achttien meter. Tijdens de duikopleiding leer je alles over de duikmaterialen die je gaat gebruiken en procedures die het duiken tot een veilige sport maken. Als alles goed is verlopen, krijg je een 'rijbewijs' voor onder water, een wereldwijd erkend duikbrevet. Met dit brevet mag je met je buddy zelfstandig duiken gaan maken en zul je je zelf een ware ontdekkingsreiziger onder water voelen. Meld je nu aan voor een Open Water opleiding.

 

Opfrisduik

Heb je al een tijd niet meer gedoken? Heb je het gevoel dat je duikvaardigheden en je duikkennis opgepoetst moeten worden? De Opfrisduik is een goede manier om je duikvaardigheden weer op te frissen. Als je langere tijd niet hebt gedoken, is een opfrisduik aan te bevelen. De vaardigheden uit de Open Water Diver opleiding worden versneld onder de loep genomen. We lopen kort door de theorie en je krijgt een uitgebreide briefing om alle tekens en veiligheidsregels weer op te frissen. In het zwembad maak je een duik met een PADI Professional en nemen we de belangrijkste oefeningen met je door die horen bij je Open Water opleiding. De opfrisduik duurt één avond en is optioneel uit te breiden met een extra avond. Meld je nu aan voor een opfrisduik.

Meer informatie over duiken, vind je ook op de speciale website: www.snorkelenduiken.nl

 

Leren duiken doe je bij Dive Post, de PADI duikschool

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.