• Si Tech Trigon Pee Valve Set

Si Tech Trigon Pee Valve Set

Een Pee Valve ofwel plasventiel (overdrukventiel) is een essentieel onderdeel voor elke droogpak duiker die lange duiken maakt of een kleine blaas hebben.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Geleverd in 1 tot 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€189,00
Incl. btw

Si Tech Trigon Pee Valve Set

Een Pee Valve ofwel plasventiel (overdrukventiel) is een essentieel onderdeel voor elke droogpak duiker die lange duiken maakt of een kleine blaas hebben. Zonder een pee valve hebben duikers de neiging zichzelf 'opzettelijk' uit te drogen om de "drang" tijdens een langere duik te vermijden. Hydratatie is van cruciaal belang om decompressieziekte te voorkomen en met een pee valve is een goede hydratatie geen probleem meer.

De SI-TECH pee valve wordt geleverd met poort en plug, een alles wat je nodig hebt om je duiktijd te verlengen. Het ventiel is een onopvallend ventiel en licht van gewicht. De plasafsluiter is druk gecompenseerd en voorzien van dubbele terugslagkleppen voor veilig weglopen en geen uitwendige lekkage. Het heeft een AAN / UIT-klep voor gemakkelijk manoeuvreren. De klep is gemakkelijk schoon te maken, een demontagegereedschap wordt meegeleverd. Het is erg belangrijk om uw ontlastklep na gebruik te reinigen om urineweginfecties te voorkomen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »