• Tusa Splendive snorkelset op sterkte Lees
  • Tusa Splendive snorkelset op sterkte Lees
  • Tusa Splendive snorkelset op sterkte Lees
  • Tusa Splendive snorkelset op sterkte Lees

Tusa Splendive snorkelset op sterkte Lees

Goede kwaliteit snorkelset met aangepaste glazen. Zowel Min correctie, Plus correctie als Leesgedeelte mogelijk. Geef aan welke sterkte je nodig hebt en wij zetten de aangepaste glazen in de Tusa Splendive snorkelset.
Bezorging:
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Levertijd:
Geleverd in 1 tot 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
€139,00
Incl. btw

Tusa Splendive Snorkelset op sterkte

De Tusa Splendive Snorkelset op sterkte is geschikt voor brildragers. Geen geklooi meer met contactlenzen, maar jouw eigen snorkelset met aangepaste glazen. Geniet nog meer van de onderwaterwereld. De Snorkelset op sterkte bestaat uit een Tusa Splendive masker en Tusa Hyperdry snorkel. Verder voorzien wij het masker met aangepaste glazen zoals u wenst.

Het Splendive masker is een laag volume dubbelvenster masker. Het masker is van uitstekend en zacht siliconen en de glazen zijn Clearvu gehard glas. De snorkel heeft de TUSA Hyperdry technologie waardoor er aan de bovenkant niet snel water in komt. Het uitblaasventiel zorgt ervoor dat de snorkel gemakkelijk is te klaren. Het mondstuk is gemaakt van hypo-allergeen kristal siliconen.

Een comfortabele snorkelset voor iedereen die wil genieten van het snorkelen en duiken. Dit is één van onze best verkochte snorkelsets.

Aangepaste glazen in snorkelset

Voor de Tusa Splendive snorkelset zijn aangepaste glazen beschikbaar. De standaard glazen worden vervangen door glazen op sterkte.  Onderstaand de mogelijkheden in sterktes voor Lees gedeelte. Geef je eigen sterkte voor het glas links en rechts op via het invulvak. Voor Min/Plus correctie ga naar Tusa Splendive snorkelset op sterkte Min/Plus

  • De Lees gedeelte glazen een plus correctie voor het leesgedeelte van het glas en gaat van +1 t/m +4,5 sterkte.

Een Tusa Splendive snorkelset met glazen op sterkte is maatwerk en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »