Aria snorkelmasker in een extra maat en 4 extra kleuren beschikbaar

  • Geplaatst op
  • Door Gertine Langmuur
Aria snorkelmasker in een extra maat en 4 extra kleuren beschikbaar

Met een extra maat biedt het Aria snorkelmasker een nog betere pasvorm! Naast de standaard Aria in het grijs met oranje zijn er ook 4 nieuwe kleuren bij gekomen.

Het ARIA snorkelmasker maakt het veel gemakkelijker om te beginnen met de ontdekking van de onderwaterwereld. Snorkelaars kunnen op natuurlijke wijze ademen door hun neus en hoeven niet te bijten op een mondstuk constant in hun mond te houden. Het masker beslaat niet! Er komt geen water in de snorkel en het gezichtsveld is weergaloos. Simpel gezegd, het ARIA snorkelmasker laat iedereen plezier hebben in het snorkelen ook als je niet zo’n held bent in het water. En als je al een ervaren snorkelaar bent? Nou, het is gewoon leuk en super comfortabel om op deze wijze te snorkelen. Het verlengd zeker je snorkeltijd omdat het allemaal een stuk relaxter is en zo kan je langer genieten van al het moois onderwater.
 
Naast de standaard versie Aria snorkelmasker in het grijs met oranje, zijn er 4 nieuwe kleuren bij gekomen. Vanaf heden ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, wit en roze! Voor iedereen nu een geschikte kleur. Alle kleuren Aria snorkelmaskers zijn gewoon uit voorraad leverbaar bij Diveoutlet. 
 
In 2018 is er een extra maat op de markt gekomen van het inmens populaire ARIA snorkelmasker. Hiermee wordt een nog betere pasvorm gecreerd! De nieuwe maat Aria snorkelmasker is M/L en komt daarmee tussen de maten S/M en L/XL te liggen. Onderstaand de nieuwe maattabel waarmee je gelijk kan meten welke maat het beste bij jou past. 
 
Ga ook zorgeloos snorkelen en schaf nu een Aria snorkelmasker aan! ga voor het meeste comfort en de beste kwaliteit, ga voor ARIA!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »