Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
15Mar2019
Dive Post / Diveoutlet winnaar van de Sterkste Schakel Detailhandel Non Food

Dive Post / Diveoutlet winnaar van de Sterkste Schakel Detailhandel Non Food

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Dive Post winnaar van de Sterkste Schakel Detailhandel Non Food

In de sfeervolle Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin vond vrijdagavond 15 maart de feestelijke finale plaats van zestiende editie van de Sterkste Schakel. Bijna 400 ondernemers en bestuurders waren aanwezig op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio Rijnland’’ wordt genoemd. Dive Post werd verkozen als winnaar van de Sterkste Schakel 2019 in de sector Detailhandel Non Food. De motivatie van de jury was zeer lovend en luidt als volgt:

 

“Dive Post in Valkenburg ZH is een walhalla voor de duikliefhebber. Het is niet alleen een specialistische winkel. Dive Post verzorgt ook PADI opleidingen en bindt haar klanten via het duikteam, waarmee wekelijks duiken worden gemaakt. Bij binnenkomst in de grote winkel in Valkenburg ZH valt meteen de laagdrempelige aanpak op. Zwemvliezen en snorkels voor de beginnende snorkelaar verwelkomen de klant. Direct gevolgd door de eigenaar en zijn partner. Een kop koffie of thee zorgt voor een warm welkom.

Dive Post is in feite zelf de sterkste schakel in de duiksport. Alle facetten komen in dit bedrijf samen. Te beginnen met de duikopleidingen, het verzorgen van de duikuitrusting en daarna het maken van duiken als team. De eigenaren zijn samen de spin in het web, dus eigenlijk de verbindende schakel tussen deze componenten. Met oog voor de natuur, het milieu en een geweldige klantgerichtheid om te komen tot de beste en veiligste duikoplossing. Dive Post is absoluut de nummer 1 in de categorie Detaihandel Non Food.”

 

Een zeer geslaagde avond voor de eigenaren Cees & Gertine Langmuur die dit jaar hun 20-jarig jubileum vieren met Dive Post. Een bewijs dat als je de klant voorop stelt en servicegericht bent, je een toonaangevend bedrijf in de duiksport kan worden.

 

Foto: Cees & Gertine Langmuur (gemaakt door Arjan van de Zwart)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.