Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
*** LET OP: Dinsdag 16 april en woensdag 17 april is de winkel gesloten, bestellingen worden wel verstuurd.***
01Mei2016
Diveoutlet aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel Waarborg

Diveoutlet aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel Waarborg

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Vertrouwd & Veilig shoppen dat doe je bij Diveoutlet

Diveoutlet heeft het Thuiswinkel Waarborg certificaat behaald. Onze webshop voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door Thuiswinkel.org. 'Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Als consument mag u er op rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-logo voldoen aan een aantal belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid, wet- en regelgeving, en de gedragsregels van Thuiswinkel.org.

 

De zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:

- Je weet bij wie je winkelt: de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.

- Duidelijkheid over kosten: voorafgaand aan het bestelproces word je geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten.

- Achterafbetaling: je krijgt de mogelijkheid om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen, wanneer het gaat om de aankoop van producten. 

- 14 dagen bedenktijd: je kunt de webwinkel binnen 14 dagen melden dat je van de koop wilt afzien. Vanaf dat moment heb je maximaal 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Wanneer je alles retour stuurt, krijg je alle eerder gemaakte kosten terug. Alleen de kosten voor retour sturen zijn voor jou.

- Garantie via de webwinkel: met een defect product kun je altijd terecht bij de verkoper. Als herstel of vervanging niet mogelijk is, dan krijg je je geld terug.

- Klachtenbemiddeling & geschillencommissie: bij klachten krijg je binnen 14 dagen een reactie van ons lid. Kom je er niet uit met de webwinkel, dan biedt Thuiswinkel.org gedegen klachtenbemiddeling en een onafhankelijke geschillencommissie.

- Privacy: je wordt vooraf gevraagd of jouw gegevens aan derden verstrekt mogen worden. 

- E-mail: jouw e-mailadres wordt naast inhoudelijke communicatie alleen gebruikt voor aanbiedingen van soortgelijke producten/diensten die je eerder hebt gekocht. Daarbij krijg je altijd de mogelijkheid om je af te melden. 

- Veiligheid: wanneer je persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op de website, verloopt dit via een beveiligde verbinding. 100% veiligheid is echter nooit te garanderen (zie hieronder hoe Thuiswinkel.org veiligheid borgt).

- Financiële stabiliteit: onze leden doorlopen jaarlijks een financiële check, waarbij wordt gekeken of de webwinkel financieel gezond genoeg is om aan zijn verplichtingen naar de consument te kunnen voldoen. Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.  

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.