Diveoutlet prominent aanwezig op Duikvaker 2019

  • Geplaatst op
  • Door Gertine Langmuur
  • Geplaatst in duikvaker
Diveoutlet prominent aanwezig op Duikvaker 2019

We zijn te vinden in Hal 1 stand 125. Duikbeurs Duikvaker vindt plaats op 1, 2 en 3 februari 2019 in Houten.

Diveoutlet is wederom aanwezig op de Duikvaker 2019

Diveoutlet staat met een grote stand op de duikbeurs Duikvaker. Deze duikbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 1 februari, zaterdag 2 februari en zondag 3 februari 2019 in de Expo in Houten. We zijn te vinden in Hal 1 op stand 125. Kom langs bij onze stand en maak persoonlijk kennis met ons, via de offline manier! We staan op de duikbeurs met zowel onze webshop Diveoutlet als ook met onze offline duikwinkel Dive Post. Diveoutlet is onderdeel van Dive Post, welke met 1.000 m2 winkeloppervlakte de grootste duikwinkel in de Randstad is. 

 

Geweldige beursaanbiedingen !!!

Het is zeker de moeite waard om langs te komen op onze stand, want we hebben geweldige Duikvaker aanbiedingen. Deze Duikvaker Deals staan ook online!! Kortom je moet zeker even langskomen op Duikvaker en maak gebruik van onze super vette aanbiedingen!! Of shop ze gelijk online en krijg ze thuisbezorgd.

 

Webshop, 1.000 m2 duikwinkel en PADI 5* IDC duikschool

Op onze stand is ook PADI Course Director en TEC Trimix Instructor Trainer Chris Azab aanwezig. Bij haar kan je terecht voor al je vragen over PADI instructeur worden, verder specialiseren als PADI instructeur en de mogelijkheden van Technisch duiken bij PADI. 

 

Meer info over de duikbeurs kijk op Duikvaker

 
Bezoek ons op Duikvaker in hal 1 op stand 125!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »