Diveoutlet genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2019

  • Geplaatst op
  • Door Gertine Langmuur
Diveoutlet genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2019

Dive Post / Diveoutlet is genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2019. Stem op ons voor de Publieksprijs!!

Diveoutlet / Dive Post is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2019 verkiezing. De vakjury bepaald de winnaar op 15 maart 2019. 

 

Dive Post Dive-equipment uit Valkenburg ZH is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

 

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2019 alweer voor de zestiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

 

Dive Post is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »