Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
24Dec2019
Aanwezig op Duikvaker 2020

Aanwezig op Duikvaker 2020

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Diveoutlet pakt GROOTS uit op Duikvaker 2020

Diveoutlet staat met een MEGA stand op de duikbeurs Duikvaker. Deze duikbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 31 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari 2020 in de Expo in Houten. We zijn te vinden in Hal 1 op stand 110. Kom langs bij onze stand en maak persoonlijk kennis met ons, via de offline manier! We komen zoals je van ons gewend bent met geweldige beursaanbiedingen !!!

 

Geweldige beursaanbiedingen !!!

Het is zeker de moeite waard om langs te komen op onze stand, want we hebben geweldige Duikvaker aanbiedingen. Deze Duikvaker Deals staan in de week van de beurs online!! Kortom je moet zeker langskomen op Duikvaker en maak gebruik van onze super vette aanbiedingen!! Of shop ze tijdens Duikvaker gelijk online en krijg ze thuisbezorgd.

 

Webshop, 1.000 m2 duikwinkel, PADI 5* IDC duikschool en grootste TecRec Center van NL

We staan op de duikbeurs met zowel onze webshop Diveoutlet als ook met onze offline duikwinkel Dive Post. Diveoutlet is onderdeel van Dive Post, welke met 1.000 m2 winkeloppervlakte de grootste duikwinkel in de Randstad is. 

Op onze stand is ook PADI Course Director en TEC Trimix Instructor Trainer Chris Azab aanwezig. Bij haar kan je terecht voor al je vragen over PADI instructeur worden, verder specialiseren als PADI instructeur en de mogelijkheden van Technisch duiken bij PADI. 

 

Meer info over de duikbeurs kijk op Duikvaker

 
Bezoek ons op Duikvaker in hal 1 op stand 110!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.