Aanwezig op Duikvaker 2020

Aanwezig op Duikvaker 2020

We zijn te vinden in Hal 1 stand 110. Kom 31 jan, 1 feb of 2 feb langs en scoor onze Duikvaker Super Deals!!

Diveoutlet pakt GROOTS uit op Duikvaker 2020

Diveoutlet staat met een MEGA stand op de duikbeurs Duikvaker. Deze duikbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 31 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari 2020 in de Expo in Houten. We zijn te vinden in Hal 1 op stand 110. Kom langs bij onze stand en maak persoonlijk kennis met ons, via de offline manier! We komen zoals je van ons gewend bent met geweldige beursaanbiedingen !!!

 

Geweldige beursaanbiedingen !!!

Het is zeker de moeite waard om langs te komen op onze stand, want we hebben geweldige Duikvaker aanbiedingen. Deze Duikvaker Deals staan in de week van de beurs online!! Kortom je moet zeker langskomen op Duikvaker en maak gebruik van onze super vette aanbiedingen!! Of shop ze tijdens Duikvaker gelijk online en krijg ze thuisbezorgd.

 

Webshop, 1.000 m2 duikwinkel, PADI 5* IDC duikschool en grootste TecRec Center van NL

We staan op de duikbeurs met zowel onze webshop Diveoutlet als ook met onze offline duikwinkel Dive Post. Diveoutlet is onderdeel van Dive Post, welke met 1.000 m2 winkeloppervlakte de grootste duikwinkel in de Randstad is. 

Op onze stand is ook PADI Course Director en TEC Trimix Instructor Trainer Chris Azab aanwezig. Bij haar kan je terecht voor al je vragen over PADI instructeur worden, verder specialiseren als PADI instructeur en de mogelijkheden van Technisch duiken bij PADI. 

 

Meer info over de duikbeurs kijk op Duikvaker

 
Bezoek ons op Duikvaker in hal 1 op stand 110!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »