TUSA Snorkelmasker Black Series voor het ultieme snorkelgemak

TUSA Snorkelmasker Black Series voor het ultieme snorkelgemak

De Tusa Snorkelmasker Black Series is het wachten waard! Adem ontspannen door je neus tijdens het snorkelen.

Tusa snorkelmasker Black Series - voor het ultieme snorkelgemak!

Tusa Snorkelmasker Black Series maakt het mogelijk om te ademen door je neus tijdens het snorkelen. Dit Biedt meer comfort en plezier tijdens het snorkelen. Geen water meer in de snorkel, een enorm gezichtsveld en nooit meer een beslagen masker door het gepatenteerde en onafhankelijk geteste luchtcirculatietechnologie. 

 

SNORKEL & ADEMT ALS MOEDER NATUUR - Moeilijk ademhalen en een pijnlijke kaak zijn voor altijd voorbij. Met het Tusa snorkelmasker Black Series adem je door je neus, terwijl de droge bovenkant voorkomt dat er water in de snorkel komt. Je mond is vrij om te zeggen: WOW!

 

Voordelen Tusa snorkelmasker

Tusa snorkelmasker

GROOTSTE ZICHTVELD! 

TUSA Snorkelmasker heeft het grootste gezichtsveld van elk masker dat er is. Het gezichtsveld is wel 180 graden.

   tusa snorkelmasker       

GEEN BESLAGEN GLAZEN

Vaarwel anti-foggers, gedoe en verloren kansen om de vis van je leven te zien. De ademhalingscirculatie van het Tusa snorkelmasker in het frame van het masker garandeert geen beslaan en geen extra stress. Zet het snorkelmasker gewoon op en spring in het water.

tusa snorkelmasker dry top snorkel

DRY-TOP SNORKEL

Er komt geen water meer in je snorkel. Geen snorkel die je hoeft te klaren en er komt geen water binnen door gespetter of golven. Gewoon comfortabel ademen en ultiem genieten van het snorkelen.

 

Bestel direct het Tusa snorkelmasker Black Series

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »