Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
02Aug2019
Tusa Tina Trimvest verkozen tot testerskeuze voor dames trimvesten

Tusa Tina Trimvest verkozen tot testerskeuze voor dames trimvesten

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Tusa Tina Trimvest is door ScubaLab verkozen tot testerskeuze voor dames trimvesten

Door de solide all-round prestaties en een ondersteunende, vrouwvriendelijke pasvorm, werd het Tusa Tina trimvest in mei 2019 de testerskeuze voor BCD's voor vrouwen. Er zijn meerdere dames trimvesten getest in Blue Grotto Dive Resort in Central Florida. De test bestond uit objectieve tests in het zwembad om de drijvende lift en het inherente drijfvermogen van elk trimvest te meten en om het vermogen te meten om het hoofd te bieden aan een weggelopen power inflator.

 

    

 

Vervolgens zijn een reeks testduiken uitgevoerd om elk trimvest in tien categorieën te evalueren, waaronder comfort, stabiliteit en opstijgcontrole. De testers maakten grappen over de naam Tina, maar in het water was de Tusa Tina geen grap. De scores in elke evaluatiecategorie waren zeer goed tot uitstekend. De vrouwelijke testduikers prezen specifiek de stabiliteit en het comfort van de omhullende pasvorm van het trimvest. Ook het zachte rugkussen dat ondersteuning biedt langs de onderrug en het gewicht verdeelt over de heupen werd als fantastisch ervaren.

 

  

 

Het resultaat, zoals een testduiker het uitdrukte, is "super comfortabel". Gestroomlijnd en ijzersterk. De Tusa Tina werd hoog gewaardeerd voor houdingcontrole en stabiliteit onder water. "Precies wat een trimvest zou moeten zijn," merkte een tester op. Drijfvermogen en opstijgcontrole zijn eenvoudig te controleren met meerdere uitlaatopties en inflatorbediening. Testers hielden ook van de gesp op de fles, met een halve stop tussen open en gesloten, waardoor de duikset op- en afbouw eenvoudig is.

 

De Tusa Tina heeft veel opbergmogelijkheden, met twee grote zakken met ritssluiting, beweegbare D-ringen, octo-zakken en een zak met ritssluiting op de buikband.

 

Bestel direct het Tusa Tina Trimvest

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.