Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
*** LET OP: Dinsdag 16 april en woensdag 17 april is de winkel gesloten, bestellingen worden wel verstuurd.***
14Apr2021
CAMARO Testdagen 8-9 mei en 5-6 juni

CAMARO Testdagen 8-9 mei en 5-6 juni

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

CAMARO Testdagen bij Diveoutlet / Dive Post

In het weekend 8-9 mei en 5-6 juni organiseert Camaro Premium Dealer Diveoutlet / Dive Post (corona proof) testdagen. Op deze dagen kun je het ultralichte Camaro Drytec Lite 3.0 droogpak uitproberen of het allernieuwste op het gebied van natpakken; de Camaro Gamma X-treme 7mm natpak.

Maak een afspraak voor onze testdagen op 8 en 9 mei of 5 en 6 juni en kom langs voor een professionele uitleg waarom dit het juiste pak voor jou kan zijn. Je wordt geïnformeerd over de materiaalsoorten en het brede scala aan maatvoeringen. Er zijn 45 confectie maten beschikbaar in de natpakken. Voor de droogpakken zijn er standaard 23 confectiematen. Als daar niet de juiste maat voor jou bij zit, dan kunnen deze zonder meerprijs worden aangepast.

Meer informatie: www.camaropremiumdealer.nl 

De testdagen zijn voor iedereen toegankelijk, wel is vooraf inschrijven verplicht. De CAMARO Testdagen vinden plaats bij duikstek Toolenburgerplas in Hoofddorp. Na aanmelding ontvang je een mail met aanvullende informatie. De testdag is opgedeeld in twee duiksessies. Je kunt deelnemen van 11-13 uur of van 14-16 uur. Vooraf inventariseren we welke duikpak je wilt testen, de geschikte maat voor jou, of je nog andere duikspullen nodig hebt en of je extra begeleiding nodig hebt in het water. Onze staff is de hele dag aanwezig om je te ondersteunen bij jouw testduik en kunnen je informeren over alle mogelijkheden van de pakken.

Aanmelden voor zaterdag 8 mei

Aanmelden voor zondag 9 mei

Aanmelden voor zaterdag 5 juni

Aanmelden voor zondag 6 juni

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.