Diveoutlet prominent aanwezig op Duikvaker 2018

  • Geplaatst op
  • Door Gertine Langmuur
  • Geplaatst in duikvaker
Diveoutlet prominent aanwezig op Duikvaker 2018

Diveoutlet staat met een grote stand op de duikbeurs Duikvaker. Deze duikbeurs wordt gehouden op zaterdag 3 februari en zondag 4 februari 2018 in de Expo in Houten. We zijn te vinden in Hal 1 op stand 125.

Diveoutlet is dit jaar weer aanwezig op de Duikvaker 2018

Diveoutlet staat met een grote stand op de duikbeurs Duikvaker. Deze duikbeurs wordt gehouden op zaterdag 3 februari en zondag 4 februari 2018 in de Expo in Houten. We zijn te vinden in Hal 1 op stand 125. Kom langs bij onze stand en maak persoonlijk kennis met ons, via de offline manier! We staan op de duikbeurs met zowel onze webshop Diveoutlet als ook met onze offline duikwinkel Dive Post. Diveoutlet is onderdeel van Dive Post, welke met 1.000 m2 winkeloppervlakte de grootste duikwinkel in de Randstad is. 

 

Geweldige beursaanbiedingen !!!

Het is zeker de moeite waard om langs te komen op onze stand, want we hebben geweldige beurs aanbiedingen. Enkele aanbiedingen vind je hieronder en op de speciale Duikvaker Aanbieding pagina. Ook Mega OUTLET met duikpakken, shorties, schoenen en vinnen. Tevens mooie aanbiedingen op het gebied van duikcomputers, ademautomaten, trimvesten en lampen! Kortom je moet zeker even langskomen op Duikvaker en maak gebruik van onze super vette aanbiedingen!!

 

Webshop, 1.000 m2 duikwinkel en PADI 5* IDC duikschool

Op onze stand is ook PADI Course Director en TEC Trimix Instructor Trainer Chris Azab aanwezig. Bij haar kan je terecht voor al je vragen over PADI instructeur worden, verder specialiseren als PADI instructeur en de mogelijkheden van Technisch duiken bij PADI. 

 

Meer info over de duikbeurs kijk op: www.duikvaker.nl

 

Bezoek ons op Duikvaker in hal 1 op stand 125!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »