Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
28Oct2019
Nieuwe Sealife Reefmaster RM-4K camera geïntroduceerd

Nieuwe Sealife Reefmaster RM-4K camera geïntroduceerd

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Sealife Reefmaster RM-4K

Ultra Compacte 4K High Definition onderwater camera

De Reefmaster is heerlijk compact van uitvoering. Maar zeker niet té klein. Je houdt hem zelfs met dikke handschoenen nog prima vast. De knoppen op de behuizing zijn in alle omstandigheden prima te bedienen. De Reefmaster RM-4K is ultra compact van uitvoering. Je steekt hem gemakkelijk weg in de zak van je vest.  Nog nooit nam je zo makkelijk je onderwatercamera mee onderwater.

 

Digitale kleurenfilters
Uiteraard is deze nieuw Reefmaster van alle Sealife gemakken voorzien, die je mag verwachten van een dergelijke camera. Zo is deze, net als alle andere Sealife camera’s, uitgevoerd met voorgeprogrammeerde digitale kleurfilters. Hiermee creëer je opnamen met aquarium kleuren in tropische blauw water, zonder dat je kunstlicht hoeft toe te voegen.

 

Klein van stuk, groots in prestatie
De Reefmaster mag dan wel klein van formaat zijn, maar voor een dergelijke actie camera is hij groots in prestatie! Uitgerust met een 14 Mp Panasonic® CMOS beeld sensor voor vlijmscherpe opnames, zelfs in slechtere lichtomstandigheden. En met een 4K Ultra HD video en een 2” TFT kleuren display is het een serieuze camera voor onderwater. De RM-4K is waterdicht gegarandeerd tot zeker 40 meter. Het achter deksel is transparant, waardoor je de afdicht o-ring goed ziet zitten.   Dit achter deksel is uitgerust met een ruimte voor een Moister Muncher capsule tegen het beslaan als gevolg van luchtvochtigheid in de camera. De lens kijkt onder een beeldhoek van 130° op land (circa 100° onderwater) en komt daarmee redelijk overeen met je eigen belevenis wereld. Tevens is deze beeld hoek ideaal om onnatuurlijke vervormingen te voorkomen, maar toch wel in breed beeld te kunnen opnemen. De camera maakt haarscherpe opnamen vanaf 30 cm tot en met oneindig. Met de optionele Super Macrolens (SL571) leg je ook de kleinste onderwerpen van dichterbij, haarscherp vast. 

 

       

Eenvoudige bediening
Met een paar simpele drukken op een van de slechts 4 knoppen wissel je onderwater van de video- naar de fotofunctie. Net zo makkelijk kijk je je opnames even terug onderwater of zet je een aantal camera instellingen wat meer naar je eigen hand.  Makkelijk is dat je zelfs de accu, die normaal gesproken 2 duiken mee kan,  tussen de duiken door kan verwisselen. Als mede kan je ook zelf de micro SD geheugenkaart wisselen als je dat nodig vind.

 

Sea Dragon foto Video lampen
De Sealife Reefmaster RM-4K maakt nog mooiere opnamen als je de camera samen gebruikt met bijvoorbeeld een Sealife Sea Dragon foto/videolamp.  Deze lampen zijn speciaal gemaakt voor onderwater fotografie en onderwater filmen. De Sea Dragon lampen zorgen voor een mooie warme lichtbron die sterk overeenkomt met werkelijk daglicht. Daardoor komen je onderwerpen mooi en vol van kleur in beeld. De Sealife lampen geven zo gezegd “true-lumen”, wat wil zeggen dat de lamp, voor de gehele brandduur, werkelijk de hoeveelheid lumen geeft die de verpakking beloofd. Sealife Sea Dragon lampen zijn er in verschillende uitvoeringen en samenstellingen vanaf 1000 lumen tot en met zelfs een set van 9000 lumen.

Camera en cameraset zijn eind 2019 leverbaar:
- Sealife Reefmaster RM-4K                                                         
- Sealife Reefmaster RM-4K 2000Flood Camera set 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.