Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
*** LET OP: Zaterdag 27 april is de winkel gesloten ivm Koningsdag.***
31Oct2023
Nieuwe tassenlijn van Scubapro in assortiment

Nieuwe tassenlijn van Scubapro in assortiment

Door: GertineReacties: 0

 

Scubapro Definition tassen

Scubapro’s nieuwe Definition tassen lijn is een assortiment premium tassen ontworpen om jouw duikuitrusting te beschermen tijdens het transport en reizen. De tassen zijn stijlvol en vol opbergmogelijkheden en gemaakt van een nieuwe gerecycleerde tweekleurige grijze stof met blauwe accenten en een zwarte binnenvoering met SCUBAPRO logo. Alle ritsen, trekstangen en wielen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor een langdurig gebruik in een duikomgeving.

Scubapro Sport tassen

De nieuwe recreatieve Sport tassen lijn biedt veel verschillende tassen om spullen van alle maten mee te
nemen. Deze nieuw ontworpen tassen hebben een klassieke uitstraling en beschermen jouw spullen tijdens het reizen. Ze zijn gemaakt met nieuwe jeansblauwe stof met witte accenten en een zwarte binnenvoering met het SCUBAPRO logo.

De nieuwe Definition Roll 130 is een premium tas op wieltjes met allerlei kenmerken waar een reiziger blij van wordt. Zo is de achterzijde hard wat de stabiliteit tijdens het rijden ten goede komt, en ben je dankzij een telescopisch handvat goed wendbaar wanneer je met de tas over een drukke luchthaven loopt. Aan de binnenzijde van de flap van het bijzonder grote hoofdvak zit een vak van netmateriaal met rits. In het voorvak met rits aan de buitenkant heb je nog meer bergruimte. Deze tas van uitzonderlijke kwaliteit is gemaakt van een nieuw gerecycled materiaal met sterke blauwe stiknaden. Ideaal om de wereld mee rond te reizen!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.