Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
01Aug2018
Shearwater Perdix; ultieme technische duikcomputer

Shearwater Perdix; ultieme technische duikcomputer

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Technisch duikers zijn fan van Shearwater duikcomputers. Naast de betrouwbaarheid zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, varierend van open-circuit nitrox duiken, gemengde gassen en CCR duiken. Gebruiksgemak is uitstekend. Alle functies enmenu's worden gecontroleerd door een eenvoudig te navigeren twee knoppen interface. De Perdix duikcomputer is gestroomlijnd en heeft een lager profiel, zodat het comfortabel aan de pols gedragen kan worden. De Shearwater Perdix heeft een 2,2 inch breed kleurenscherm met hoge resolutie LCD-scherm. 

In Open-Circuit mode, de Perdix is ​​een multi-gas (lucht, Nitrox, Trimix) decompressie duikcomputer waarmee de gebruiker maximaal 5 bodemmengsels en 5 decogassen kan programmeren. Voor eenvoudigere lucht / nitrox toepassingen kan de Perdix worden ingesteld op één, twee of drie verschillende gaspercentages. Naast de mogelijkheid om gaswisselingen snel en eenvoudig uit te voeren met een minimaal handelingen, kunnen gebruikers ook gasmengsels onderwater toevoegen of aanpassen. Dit vermogen zorgt voor een belangrijke toegevoegde veiligheidsfactor voor situaties waarin gasmengsels moet worden vervangen of gewijzigd als gevolg van onvoorziene omstandigheden tijdens de duik.

 

Vanaf heden is de Shearwater Perdix duikcomputer te koop bij Diveoutlet en uit voorraad leverbaar.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.