Shearwater Perdix; ultieme technische duikcomputer

  • Geplaatst op
  • Door Gertine Langmuur
Shearwater Perdix; ultieme technische duikcomputer

Technisch duikers zijn fan van Shearwater duikcomputers. Naast de betrouwbaarheid zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Technisch duikers zijn fan van Shearwater duikcomputers. Naast de betrouwbaarheid zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, varierend van open-circuit nitrox duiken, gemengde gassen en CCR duiken. Gebruiksgemak is uitstekend. Alle functies enmenu's worden gecontroleerd door een eenvoudig te navigeren twee knoppen interface. De Perdix duikcomputer is gestroomlijnd en heeft een lager profiel, zodat het comfortabel aan de pols gedragen kan worden. De Shearwater Perdix heeft een 2,2 inch breed kleurenscherm met hoge resolutie LCD-scherm. 

In Open-Circuit mode, de Perdix is ​​een multi-gas (lucht, Nitrox, Trimix) decompressie duikcomputer waarmee de gebruiker maximaal 5 bodemmengsels en 5 decogassen kan programmeren. Voor eenvoudigere lucht / nitrox toepassingen kan de Perdix worden ingesteld op één, twee of drie verschillende gaspercentages. Naast de mogelijkheid om gaswisselingen snel en eenvoudig uit te voeren met een minimaal handelingen, kunnen gebruikers ook gasmengsels onderwater toevoegen of aanpassen. Dit vermogen zorgt voor een belangrijke toegevoegde veiligheidsfactor voor situaties waarin gasmengsels moet worden vervangen of gewijzigd als gevolg van onvoorziene omstandigheden tijdens de duik.

 

Vanaf heden is de Shearwater Perdix duikcomputer te koop bij Diveoutlet en uit voorraad leverbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »