Snorkelmasker voor de ultieme snorkelbeleving

  • Geplaatst op
  • Door Gertine Langmuur
  • Geplaatst in snorkelmasker
Snorkelmasker voor de ultieme snorkelbeleving

Het snorkelmasker is een geweldige manier om eenvoudig te snorkelen. Gewoon door je neus blijven ademen.

Het Snorkelmasker is niet meer weg te denken en heeft het snorkelen nog populairder gemaakt. Het snorkelmasker maakt het snorkelen en stuk eenvoudiger en zo kan iedereen meer genieten van het snorkelen. 

 

Voordelen snorkelmasker

Het grootste voordeel van een snorkelmasker is dat je hele gezicht bedekt is en je zodoende kan blijven ademen door je neus. Met een snorkelmasker kan je op dezelfde manier ademhalen als boven water. Je hoeft geen vervelend mondstuk van een snorkel in je mond. Een ander voordeel van een snorkelmasker is dat deze niet beslaat. Ook heb je over het algemeen een groter gezichtsveld met een snorkelmasker en is de snorkel voorzien van een droge top zodat er geen water in het snorkelmasker binnenkomt.

 

Een snorkelmasker is alleen te gebruiken voor snorkelen en hiermee kan niet gedoken worden. Dobberend aan het wateroppervlakte is het snorkelmasker de beste optie. Mocht je ook hoekduiken willen maken tijdens het snorkelen om de bodem te verkennen dan is het snorkelmasker niet zo geschikt. Je kan niet bij je neus en daardoor ook niet klaren via je neus. Hiervoor is een traditionele snorkelset een betere keuze.

 

Diveoutlet verkoopt alleen snorkelmaskers van goede kwaliteit. In het assortiment zitten het Tusa snorkelmasker Black SeriesOceanreef Aria snorkelmasker, Seac Unica snorkelmasker en Cressi Duke snorkelmasker.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »