Zie scherp onder water met een duikbril op sterkte

Zie scherp onder water met een duikbril op sterkte

Ben je een brildrager? Geen probleem, wij hebben de duikbril op sterkte! Uit voorraad leverbaar.

Duikbril op sterkte

Ben je een brildrager? Geen probleem, hiervoor is de speciale duikbril op sterkte! We hebben meerdere duikbrillen op voorraad waarvoor standaard aangepaste glazen zijn. Een duikbril op sterkte is uitermate handig voor iedereen die bril- of lensdragend is. Een duikbril met glazen op sterkte is geschikt voor het duiken, snorkelen en of zwemmen. Alle duikbrillen op sterkte die wij verkopen zijn van goede kwaliteit siliconen en hebben een prima pasvorm. Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw behoefte om goed te zien onderwater in te vullen.

 

Aangepaste glazen in een duikbril

We hebben van de merken Tusa en Aqualung in totaal vijf modellen duikbrillen waar standaard aangepaste glazen beschikbaar voor zijn. De prijzen variëren van 35 tot 69 euro per glas.

 

Tusa Ceos duikbril op sterkte heeft aangepaste glazen met een min lenssterkte van -1 tot -8, met een plus lenssterkte van +1 tot +4,5 en met leesgedeelte van +1 tot +4,5. De standaard glazen worden vervangen door aangepaste glazen.

 

Tusa Paragon duikbril op sterkte heeft aangepaste glazen met een min lenssterkte van -1 tot -6. De standaard glazen worden vervangen door aangepaste glazen.

 

Aqualung Look duikbril op sterkte heeft aangepaste glazen met een min lenssterkte van -1 tot -10 en met leesgedeelte van +1.5 tot +3. De standaard glazen worden vervangen door aangepaste glazen.

 

Aqualung Look 2 duikbril op sterkte heeft aangepaste glazen met een min lenssterkte van -1 tot -10 en met leesgedeelte van +1.5 tot +3. De standaard glazen worden vervangen door aangepaste glazen.

 

Aqualung Reveal X2 duikbril op sterkte heeft aangepaste glazen met een min lenssterkte van -1 tot -10 en met leesgedeelte van +1.5 tot +3. De standaard glazen worden vervangen door aangepaste glazen.

 

 

Inplak lenzen leesgedeelte

Heb je alleen moeite met lezen, dan zijn ook inplak lenzen een goede optie. Met deze inplak lenzen creëer je eenvoudig een leesgedeelte in je duikbril. De inplak lenzen zijn geschikt voor alle duikbrillen met gewone glazen. De inplaklenzen gaan van +1,5 tot +3.

 

Universeel frame met correctie lenzen

Verander in enkele seconden een standaard duikbril in een duikbril op sterkte. Tusa heeft een speciaal frame ontwikkelt die je in vrijwel elk 1-glas duikbril kan monteren. Het frame is voorzien van aangepaste glazen. Hierbij is een lenssterkte mogelijk van -2 tot -5. Dit frame met aangepaste glazen is geschikt in alle merken duikbrillen die uit 1 venster bestaan. Het frame is er eenvoudig zelf in te zetten en weer uit te halen.

 

Glazen op maat maken

Mocht je een cilinder afwijking hebben dan is het ook mogelijk om glazen speciaal op maat te laten maken. Wij werken hierbij samen met Proteye, welke gespecialiseerd is in het maken van aangepaste glazen. Hiervoor hebben we een recept nodig van uw opticien. Zodat we de juiste afwijkingen kunnen doorgeven. Hiervoor kan je elke duikbril kiezen, gezien de glazen op maat worden gemaakt. De prijs van deze optie ligt rond de 100 tot 150 euro per glas.

 

Ga gelijk naar de online producten voor een duikbril op sterkte

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »